TERMINUS
Callicannesweg 16
8978 Watou (België)
+32 57 37 51 57
+32 57 38 80 87
info@restaurantterminus.be

Onze producten

seizoensgebonden kaart

In het wildseizoen vind je haas, patrijs, fazant of bosduif op het menu. Ook voor de groenten trekken wij resoluut de seizoensgebonden kaart, de tomaten uit Steenvoorde of asperges uit Ghyvelde zijn o zo smakelijk.

West-Vlaamse savoir-vivre

Al sinds mensenheugenis houden de West-Vlamingen van het goede leven. De Noordzee is befaamd om haar gevarieerde visaanbod en de vruchtbare kleigrond van de Westhoek bekoort zowel groenten als runderen. Logisch dat wij voor het zoeken van ingrediënten niet op onze honger blijven zitten.

Korte Keten

Een eerlijke keuken gaat voor ons om kiezen. Kiezen voor de juiste leveranciers met wie we een passie delen voor goede producten. Maar ook kiezen voor seizoensgebonden ingrediënten. Naast ons zelfgekweekt vlees en huisgemaakte charcuterie, staat er ook een mooie selectie vis en zeevruchten op de kaart. Ook hiervoor kiezen we steevast voor de korte keten.

Ons brood

Bij dit alles serveren we een ambachtelijk zuurdesembrood van Le Pain de Sébastien, met tijd en passie bereid. Franse Tarwe wat Rogge, zuurdesem 48 uren gerezen, geen toegevoegde aroma's geen gemanipuleerde graansoorten.